Latauspistesovellus iPhoneen, Androidiin tai Windows 8 -puhelimeen

Sähköinen liikenne -hankkeen tuottama ilmainen Electric Traffic -latauspistesovellus on saatavilla Android-, iPhone- ja Windows-puhelimiin. Sähköinen liikenne -hankkeen kokoaman koko maan kattavan latauspistetietokannan tiedot ovat sovelluksessa helposti käyttäjien saatavilla. Jos puhelimessasi on QR-koodin lukija, voit ladata sovelluksen osoittamalla kännykkäsi kameralla oheista koodiruutua.

Selkeä ja helppokäyttöinen sovellus kertoo lähimpien latauspisteiden sijainnin. Sen innovatiivisen käyttöliittymän aloitussivu näyttää kompassisuunnan ja etäisyyden lähimpään latauspisteeseen sekä erikseen listan muista latauspisteistä. Käyttäjä saa napin painalluksella ajo-ohjeet sijaintipaikastaan valitsemalleen latauspisteelle.

Jos puhelimessasi ei ole QR-koodin lukijaa tai oheinen linkki ei esim. tietokoneen näytön tarkkuudesta johtuen toimi, pääset Googlen Play Storeen klikkaamalla tästäApplen iTunes Storeen klikkaamalla tästä ja Windows Phone Storeen klikkaamalla tästä. Luonnollisesti voit ladata sovelluksen myös suoraan puhelimestasi. Sovelluslöytyy sekä Googlen Play Storesta, iTunesin App Storesta sekä Windows Phone Storesta hakusanalla 'Electric Traffic'.

 

 


Kartan Suomen julkisista latauspisteistä löydät täältä.